Vi erbjuder följande annonsmöjligheter på Skandinaviska Klubbens web-sida

Skandinaviska Klubben vänder sig till skandinaver som i huvudsak är säsongsboende på Gran Canaria under vinterhalvåret. Huvuddelen av medlemmarna är årligen återkommande. Genom att flytta annonsmöjligheterna från den tidigare tryckta informationen till denna web-sida, som även är tillgänglig för icke-medlemmar, ökar kontaktmöjligheterna väsentligt. Under sommaren har hemsidan haft över 1000 besök per månad, och dessa besökare har i medeltal besökt mellan två och tre sidor och alltså inte endast sett startsidan. Under vintersäsongen när klubben har mycket aktiviteter ökar besöken till hemsidan väsentligt. Under denna period uppdateras hemsidan i stort sett dagligen. Annonser kan på ett naturligt sätt kopplas till geografisk information (Las Palmas eller San Agustin/sydkusten) eller till vår medlemsinformation. Annonser om juridisk information kan t.ex. placeras i anslutning till klubbens medlemsinformation om bankkonton eller ansökan om NIE-nummer, och vårdgivare kan annonsera i anslutning till vår information om sjukvården på Gran Canaria.

50-år ung!
Under 2023 firar vi att Skandinaviska Klubben fyller 50 år som etablerad förening i Spanien!

Annonsera på Skandinaviska Klubbens hemsida, nu med 50 % rabatt för att fira!

Skandinaviska Klubben Gran Canaria är en kulturell och opolitisk förening i den autonoma region som Kanarieöarna utgör. Etablerad 1973 och belönad med El Cabildos utmärkelse Roque Nublo 2016 för att främja turismen och sprida kunskap om Kanarieöarna bland skandinaver.

Kom i kontakt med skandinaver som tillbringar stora delar av året här på Gran Canaria! Förutom information om klubbens aktiviteter finns där också mycket praktisk information för skandinaver som vistas längre perioder här. Den informationen är öppen för alla!
Samtliga annonser kan ha en länk till er egen hemsida.

Annonspriser; nu med 50 % rabatt under 2023 och 2024 om man annonserar i minst 3 månader 

Annons i flödet på Startsidan;    90 € +IGIC/månad       Med rabatt 45 €/månad

Annons i flödet i sida för Las Palmas el. San Agustin:     70 € + IGIC/månad  Med rabatt 35 €/månad 

Annons i anslutning till Tema som har med er verksamhet att göra under titeln Bra att veta: 90 € + IGIC/månad   Med rabatt 45 €/månad

Kontakta oss på nord@skandinaviskaklubben.com  eller 690 378 334


Banner på startsidan eller Aktivitetssidan för Las Palmas och för San Agustin

På startsidan läggs regelbundet allmän informationr. Aktivitetssidorna besöks regelbundet av såväl medlemmar andra intresserade för att följa veckans program. Annonsen kan förses med länk till egen hemsida eller annan information.

Bannern bör ha formatet höjd/bredd ca 1/4.

Annonser på startsidan

På startsidan som är den sida som alla når först läggs regelbundet allmän information. I anslutning till denna kan en annons placeras enligt nedan. Placeringen på startsidan, storleken, variationen och växlingen med redaktionell information ger denna annons ett högt observationsvärde. Annonserna kan förses med länk till egen hemsida eller annan information. Antalet annonser av denna typ är begränsat till 3-4 st. För bäst utnyttjande av utrymmet bör annonsen vara stående med förhållandet bredd/höjd ca 4/5.

Exempel
Stöd våra annonsörer

Skandinaviska Klubben på Gran Canaria har ett mångårigt samarbete med en rad företag, organisationer och konsulter som vänder sig till skandinaver på ön. De erbjuder tjänster inom allt från skatterådgivning och finansiella tjänster till juridisk rådgivning och sjukvård. Vi upplåter annonsplats åt dessa, liksom åt frisörer, massörer och restauranger på lämpliga ställen på vår hemsida. Vi hoppas denna information är till nytta och glädje för våra medlemmar. Stöd våra annonsörer, de stöder oss.

Annonser på informationssidorna för Las Palmas respektive San Agustin
På vår information om klubbens verksamhet informeras om klubbaktiviteter i Las Palmas respektive San Augustin. Dessa sidor uppdateras kontinuerligt och besöks ofta av såväl medlemmar som övriga skandinaver för att uppdatera sig om veckans händelser. Placeringen på sidan, storleken, variationen och växlingen med information ger denna annons ett högt observationsvärde. Annonserna kan förses med länk till egen hemsida. Antalet annonser av denna typ är begränsat till 3-4 st. För bäst utnyttjande av utrymmet bör annonsen vara stående med förhållandet bredd/höjd ca 4/5. Exempel nedan.

ExempelAnnonser direkt kopplade till redaktionell information
På vår informationssida: "Bra att veta" informeras om de ämnen som listas nedan. I anslutning till varje ämne kan en annons placeras enligt exemplet. Annonsen kan förses med länk till annonsörens hemsida. Denna annons bokas för hela säsongen. Lämplig annonsstorlek: stående med förhållandet bredd/höjd ca 4/5. Exempel nedan.

 • Att teckna avtal (mobil, bredband, el, vatten, mm)
 • Bankkonto i Spanien
 • N.I.E.-nummer
 • Om ni reser
 • Stöldanmälan
 • Information om postpaket
 • Handla på internet och få varor skickade till Kanarieöarna
 • Uppehållstillstånd - Permiso de Residencia
 • N.I.E.-nummer och intyg till banker etc.
 • Sjukvård på Gran Canaria för Skandinaver
 • Privat sjukvård 
 • Övrig information om sjukvård på Gran Canaria
 • Exempel  Privat sjukvård

  Den som vill, kan också teckna en privat sjukförsäkring antingen via sin hemförsäkring med förlängning eller med något annat bolag. Om man har en privat försäkring kan man vända sig till de privata klinikerna och man får hjälp med hemresa om man inte kan resa hem som man hade planerat.

  På södra delen av ön brukar ............................